ads

MY GENG

Wednesday, December 14, 2011

MEORO ATTACK - MEDIAFIRE LINK

Meoro Attack ialah tajuk sebuah siri drama televisyen Jepun ciptaan Shotaro Ishinomori yang mengisahkan sebuah pasukan bola tampar wanita Jepun. Siri ini ditayangkan di Jepun melalui rangkaian TV Asahi dari 5 Januari 1979 hingga 11 Julai 1980 menjelang temasya Olimpik Moscow 1980. Meoro Attack juga pernah disiarkan di Malaysia dalam bentuk alih suara melalui saluran TV1. Siri darama ini juga dipercayai berpengaruh di China sehingga berkali-kali diulang tayang, hasil kejayaan pasukan bola tampar wanita kebangsaan negara berkenaan menjulang Piala Dunia Bola Tampar pada tahun 1981. Ada sesiapa yang masih ingat siri drama ini?? .teringat zaman kecil kecil dulu, memang duduk rumah time petang petang tak nak ketinggalan seri drama ini...nostalgia betul...ni dia Terbaik dari ladang.. Download Link: 
Episode 01-02 (http://adf.ly/1WJ5t
Episode 03-04 (http://adf.ly/1WJ5u
Episode 05-06 (http://adf.ly/1WJ5v
Episode 06-08 (http://adf.ly/1WJ5w
Episode 09-10 (http://adf.ly/1WJ5x
Episode 11-12 (http://adf.ly/1WYTg)
Episode 13-14 (http://adf.ly/1WYTh
Episode 15 (http://adf.ly/1WYTi
Episode 16 (http://adf.ly/1WYTj
Episode 17-18 (http://adf.ly/1WYTk)
Episode 19-20 (http://adf.ly/1WYUm
Episode 21-22 (http://adf.ly/1WYsr
Episode 23-24 (http://adf.ly/1WYss
Episode 25-26 (http://adf.ly/1WYst)
Episode 27-28 (http://adf.ly/1WYsu)
Episode 29-30 (http://adf.ly/1WYsv
Episode 31-32 (http://adf.ly/1XVZg
Episode 33-34 (http://adf.ly/1XVZh
Episode 35-36 (http://adf.ly/1XVZi
Episode 37-38 (http://adf.ly/1XVZj
Episode 39-40 (http://adf.ly/1XVZk)
Episode 41-42 (http://adf.ly/1Xx7Z
Episode 43-44 (http://adf.ly/1Xx7a
Episode 45-46 (http://adf.ly/1Xx7b
Episode 47-48 (http://adf.ly/1Xx7c
Episode 49-50 (http://adf.ly/1Xx7d
Episode 51-52 (http://adf.ly/1bTq5
Episode 53-54 (http://adf.ly/1bTq6
Episode 55-56 (http://adf.ly/1bTq7
Episode 57-58 (http://adf.ly/1bTq8
Episode 59-60 (http://adf.ly/1bTq9
Episode 61-62 (http://adf.ly/1qJLW
Episode 63-64 (http://adf.ly/1qJLX
Episode 67-68 (http://adf.ly/1qJLY
Episode 69-70 (http://adf.ly/1qJLZ
Episode 71-72 (http://adf.ly/1qJLa
TAMMAT!!!

4 comments:

  1. Seriously awk jumpa link ni? Saya dah lama cari. Ni yg lama punya atau versi baru? Tapi mcm takleh masuk je links tu. Kena jadi member or kena bayar ke?

    ReplyDelete
  2. versi lama punya...mediafire ni free setahu saya..tak paya bayar pun...klik saja dan tunggu sehingga nampak skip ad kat atas sebelah kanan..pas tu tunggu sehingga keluar button download..:)

    ReplyDelete
  3. bley update link x..dh expired la..invlid or deleted file

    ReplyDelete
  4. bley update link x..dh expired la..invlid or deleted file

    ReplyDelete